ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Απούσα και στη δήθεν αξιολόγηση η ΟΜΕ ” 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 14-5-2020

 Απούσα και στη δήθεν αξιολόγηση η ΟΜΕ

Σήμερα βγήκε η ΟΜΕ με μια ανακοίνωση που επί της ουσίας αντέγραψε τα λεγόμενα της Συμμαχίας.

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός ότι ούτε μια ανακοίνωση δεν μπορούν να γράψουν, αφού μετά από τόσες μέρες που έχει προκύψει το σοβαρό ζήτημα της αξιολόγησης, η ΟΜΕ είναι πλήρως ανύπαρκτη και δεν έχει μπει στον κόπο να διατυπώσει έστω μια επίσημη θέση για το ζήτημα. Βεβαίως αποφεύγει να απαντήσει και για τη συνάντηση της με τη Διοίκηση από τον Φεβρουαρίου, στην οποία και ενημερώθηκε για την αξιολόγηση, επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα λέμε για κρυφές συναντήσεις.

Όχι μόνο δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν ότι γνώριζαν από το Φεβρουάριο, αλλά δεν έχουν καν την ευθιξία τουλάχιστον να διατυπώσουν μια άποψη επί αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος που θα έχει πολύ αρνητικές επιπτώσεις στους συναδέλφους. Ήδη κάποιοι επηρεασμένοι από την επιστολή του Διευθύνοντα, ίσως να βαθμολογήσουν αρνητικά, αφήνοντας τους εργαζόμενους έρμαια στα χέρια των αυθαιρέτων ποσοστών της Διοίκησης.

Είναι λυπηρό και ιδιαιτέρως ανησυχητικό το γεγονός ότι εν μέσω μιας τόσο σοβαρής κατάστασης και ενώ το Υπερταμείο κάνει επέλαση στην ΕΥΔΑΠ, η ΟΜΕ είναι πλήρως ανίκανη να προστατεύσει τους εργαζόμενους και να σταθεί στο πλευρό τους ως οφείλει. 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ 

ΥΓ1: Τελικά ούτε καν τη δωρεά προς το ΕΣΥ για την πανδημία δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν, για την οποία πάλι βεβαίως κατηγορούσαν εμάς, αλλά και εκεί η ανικανότητα τους έρχεται να τους διαψεύσει από μόνη της

ΥΓ2: Θα μας εξέπληταν αν έστω για μια φορά έκαναν στοιχειωδώς τη δουλειά τους και βρίσκονταν δίπλα στους εργαζόμενους, αντί να στηρίζουν με τη σιωπή τους, τόσο ανοιχτά και ξεδιάντροπα τη Διοίκηση του Υπερταμείου σε όλα όσα επιχειρεί να φορτώσει στην πλάτη των εργαζομένων (π.χ. κάρτες, δήθεν αξιολόγηση κλπ)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here