ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: «Συμμαχία» για το ψέμα 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 12-5-2020

«Συμμαχία» για το ψέμα 

Η Συμμαχία βγήκε σήμερα να αποκαταστήσει την αλήθεια με ακόμη περισσότερα ψέματα. Κατά τη προσφιλή της τακτική παρουσιάζει τα γεγονότα όπως την συμφέρει και φυσικά αποφεύγει να απαντήσει σε όσα δεν την συμφέρει. 

Η μόνη αλήθεια που είπαν είναι ότι όντως ο εκπρόσωπος τους στο ΔΣ, Γ. Αλεξανδράκης, ήταν ο μόνος που διαφώνησε με την παραπομπή του θέματος των καρτών στην επιτροπή αμοιβών, καθώς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να ψηφιστεί το θέμα εκείνη τη στιγμή. Έφτασε μάλιστα στο σημείο, προκειμένου να διευκολύνει τη Διοίκηση, να προτείνει οι κάρτες να βγουν στο όνομα της ΕΥΔΑΠ (!!!), και ήταν ο μοναδικός που δεν ήθελε να αποσυρθεί το θέμα. 

Όσον αφορά τις 450 προτάσεις του εσωτερικού ελέγχου, τους θυμίζουμε ότι αφορούν βελτιώσεις στη λειτουργία της εταιρείας και όχι όσα ισχυρίζεται η Συμμαχία και επίσης εγκρίθηκαν ομόφωνα καθώς και από τον εκπρόσωπο τους, που προφανώς συμφωνεί με όλα και μετά τα ξεχνάει ή ακόμη χειρότερα επιμελώς τα αποκρύπτει.

Είναι καιρός η Συμμαχία να σοβαρευτεί και να σταματήσει να παίζει σε διπλό ταμπλό και να κοροϊδεύει τους συναδέλφους, διαστρεβλώνοντας συνεχώς τα γεγονότα. 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ

Υ. Γ.: Από ότι παρατηρήσαμε η κοινοποίηση της αλήθειας στον Υπουργό Υποδομών πόνεσε και άλλους εκτός από τη Διοίκηση, αναρωτιόμαστε γιατί…

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here