ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Να δημοσιοποιήσουν την επιστολή προς στον Υπουργό κ. Κων. Καραμανλή”

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 12.05.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Η συνδικαλιστική παράταξη της ΑΚΕ επάνω στον πανικό της να μαζέψει τα ασυμμάζευτα από τα «κατορθώματα» του αρίστου εκπροσώπου της στο ΔΣ καταφεύγει  σε ασύστολα  ψεύδη και συκοφαντίες με στόχο των αποπροσανατολισμό των εργαζομένων.

Προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια για την εισήγηση της χορήγησης εταιρικών καρτών στον Διευθύνοντα και των Αν. Διευθύνοντα αξίας 2000 ευρώ έκαστος, ενημερώνουμε ότι αυτή αποσύρθηκε από τον κ. Σαχίνη και παραπέμφθηκε στην επιτροπή αμοιβών.

Ο εκλεγμένος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ εκπρόσωπος των εργαζομένων Γ. Αλεξανδράκης στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε εκτός από την διαφωνία του εξαρχής  για την επιπλέον παροχή ήταν και ο μοναδικός που διαφώνησε και με την παραπομπή του θέματος  για επανεξέταση στην επιτροπή αμοιβών.

Συνάδελφοι,
Καλούμε τη συνδικαλιστική παράταξη της ΑΚΕ και τον εκπρόσωπο της να δημοσιοποιήσουν την επιστολή  που απέστειλε στον Υπουργό κ. Κων. Καραμανλή με την οποία  ζητούσε την υλοποίηση 450 πορισμάτων ελέγχου για να διαπιστώσουμε αν ήταν απλοί προβληματισμοί όπως αναφέρουν ή άλλη μία μεθόδευση εις βάρος των συναδέλφων του.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα !!!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here