Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ανακοινώσεις Ομοσπονδίας Εργαζομένων και ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ για τις πυρκαγιές

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ
Αθήνα,25 Ιουλίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ εκφράζει θλίψη και οδύνη για τις πυρκαγιές που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε δεκάδες συνανθρώπους μας, έχουν καταστρέψει τις περιουσίες χιλιάδων και έχουν κάψει εκατοντάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα πευκοδάσους.

Δύο ημέρες μετά και καθώς ο αριθμός των νεκρών συνεχώς αυξάνεται ταυτόχρονα με τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στις πληγείσες περιοχές, μιλάμε δυστυχώς για μια εθνική τραγωδία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες που θρηνούν ανθρώπινες ζωές, αλλά και σε αυτές που έχουν χάσει όλη τους την περιουσία από τις καταστροφικές αυτές πυρκαγιές.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι
Μπροστά σε αυτή την βιβλική καταστροφή είναι καθήκον όλων μας να συνδράμουμε ουσιαστικά όπως μπορεί ο καθένας από την πλευρά του για την ανακούφιση τουλάχιστον των πληγέντων συνανθρώπων μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας που μάχονται στην πρώτη γραμμή, μετά την άμεση εντολή της Διοίκησης, για την αποκατάσταση των δικτύων των περιοχών που έχουν σοβαρά προβλήματα και καλούμε την Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ να συνεχίσει να συνδράμει με κάθε τρόπο και χωρίς να υπολογίζει το οικονομικό κόστος την εθνική προσπάθεια αποκατάστασης που βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιστάσεις.

Βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς. Θα χρειαστούν πρωτοβουλίες, συντονισμός και μέριμνα, γιατί ακόμα υπάρχουν πολλοί αγνοούμενοι και μεγάλος αριθμός ατόμων που έχουν άμεση ανάγκη πρώτων βοηθειών. Για όποια πρωτοβουλία αποφασίσει η Ομοσπονδία θα σας ενημερώσουμε με νεότερο Δελτίο Τύπου.

Σας ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία θα προβεί άμεσα σε ενέργειες υποστήριξης συναδέλφων πυροπαθών που έχουν ανάγκη βοήθειας. Πιστεύουμε ότι με ενότητα και αλληλεγγύη μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και σε αυτήν την εθνική τραγωδία που έπληξε την χώρα μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο Πρόεδρος
Σινιώρης Γιώργος
Ο Γεν. Γραμματέας
Κορλός Ηλίας


ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ

26/7/2018
Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους πληγέντες

Η ΔΑΚΕ ΕΥΔΑΠ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους ανθρώπους που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες στις φονικές πυρκαγιές στις περιοχές της Αττικής και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους. Ο πόνος τους αγγίζει όλους μας.
Με κάθε τρόπο στεκόμαστε αλληλέγγυοι προς τους πληγέντες προσφέροντας όπως μπορεί ο καθένας μας ώστε να μπορέσουν οι συνάνθρωποι μας να σταθούν στα πόδια τους μετά την καταστροφή.
Τώρα είναι ώρα συνεισφοράς και πένθους. Θα έρθει αναπόφευκτα και η ώρα αναζήτησης ευθυνών.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που από την πρώτη στιγμή έδωσαν τη μάχη με τη φωτιά και ειδικά στους συναδέλφους της ΕΥΔΑΠ που για άλλη μια φορά είναι στην πρώτη γραμμή.

Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Ρούλα Κωστοπούλου
Ο Γεν. Γραμματέας
Δημήτρης Σουλιώτης

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ