Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

Ανακοίνωση Δ. Κυρίτση (Γ.Γ. OM.E. ΕΥΔΑΠ) για τις αποφάσεις του Δ.Σ. ΟΜ.Ε. της 21.10.2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΜ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. 

Αθήνα, 23η Οκτωβρίου 2020 

Σχετικά με την ανακοίνωση, που φαίνεται ότι εξεδόθη σήμερα από την ΟΜ.Ε., οφείλω να σας ενημερώσω προσωπικά και θεσμικά ότι δεν πρόκειται για ανακοίνωση της ΟΜ.Ε., αλλά στην πραγματικότητα για ανακοίνωση του Προέδρου της, Ηλία Κορλού, ο οποίος «καπηλευόμενος» τη σφραγίδα της ΟΜ.Ε. λόγω της ιδιότητάς του, εξέδωσε μία αναληθή ανακοίνωση, αντικαταστατικά, μονομερώς και αυταρχικά, παρά το γεγονός ότι υπό την ιδιότητά μου ως Γεν. Γραμματέα της ΟΜ.Ε. και Προέδρου της Δ.Α.Κ.Ε. είχα προφορικώς και γραπτώς δηλώσει την αντίρρησή μου πριν την έκδοση αυτής.

Άλλωστε, πέραν του προσωπικού – παραταξιακού της Δ.Α.Κ.Ε. και των αναληθειών, που αναφέρονται στο κείμενο του Προέδρου ως προς τα γεγονότα, προκύπτει από το ίδιο κείμενο της ανακοίνωσής του ότι οι παρατάξεις Δ.Α.Κ.Ε., Α.Κ.Ε., ΠΑ.Σ.Κ.Ε. και ΕΣΚ δήθεν δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία για την εκπροσώπηση της ΟΜ.Ε. στη διαπραγμάτευση για τη νέα Σ.Σ.Ε.

Προκύπτει, λοιπόν, από το προσωπικό κείμενο του Προέδρου ότι πρόκειται για μία υποτιθέμενη απόφαση – ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, και όχι της πλειοψηφίας.

Επισημαίνω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα επιτρέψω εκ νέου την κοινοποίηση κειμένων χωρίς την συγκατάθεσή μου.

Λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος, σας παραθέτω το κείμενο, που απέστειλα στον Πρόεδρο, πριν την έκδοση της ανακοίνωσής του:

« Σχετικά με το προσχέδιο της ανακοίνωσης της ΟΜ.Ε., που μου εστάλη για να συμφωνήσω να εκδοθεί, διαφωνώ σε γεγονότα που αποτυπώνονται και είναι διαστρεβλωμένα όπως το 2ο θέμα που αναφέρεται ότι διαφωνήσαμε, αντιθέτως ζητήθηκε να υπάρχει ενημέρωση και δεν υπήρξε,για την ενδεχόμενη συμμετοχή της Ε.ΥΔ.Α.Π. μέσω ΣΔΙΤ  στην κατασκευή φράγματος στη Χαβρία για να μπορέσουμε να το αξιολογήσουμε και να τοποθετηθούμε.

Για το 4ο θέμα προτείναμε  να τεθεί σε ψηφοφορία η σύνθεση της επιτροπής της ΟΜ.Ε., που θα διαπραγματευόταν τη νέα Σ.Σ.Ε. (εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις) και αντικαταστατικά ο Πρόεδρος της ΟΜΕ δεν δέχτηκε την διαδικασία ψηφοφορίας.

Επειδή διαφωνώ με το κείμενο της ανακοίνωσης και για να αποσταλεί  στους συναδέλφους πρέπει να είναι σύμφωνο το Δ.Σ. της ΟΜΕ πλειοψηφικά, πρέπει να αποσταλεί στα μέλη του Δ.Σ. και να αποφασίσουν για την έκδοσή της. 

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ 

Υ.Γ. Να κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη του Δ.Σ.»

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ