Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

OME ΕΥΔΑΠ: Αποφάσεις Δ.Σ. ΟΜΕ της 21.10.2020

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, -οι,

Το ΔΣ της ΟΜ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. συνεδρίασε την Τετάρτη 21.10.2020 μετά από εισήγηση του Προεδρείου και αποφάσισε τα κάτωθι :

  1. Αποφασίσθηκε ομόφωνα, να προκηρυχθεί στάση εργασίας την Παρασκευή 6.11.2020 και ώρα 7.30πμ-11.30πμ., και παράσταση διαμαρτυρίας στο Σ.τ.Ε. (Πανεπιστημίου 47-49), για την εκδίκαση στην Ολομέλεια, της προσφυγής της ΟΜ.Ε. κατά της μεταφοράς των Μετοχών στο Υπερταμείο.
  1. Αποφασίσθηκε κατά πλειοψηφία, η αντίθεση της ΟΜ.Ε. Ε.ΥΔ.Α.Π. ενάντια στους νόμους, που έχουν θεσπιστεί διαχρονικά για τα ΣΔΙΤ και ειδικότερα,  ενάντια σε αυτά, που αφορούν το νερό, στο ΕΥΣ  και σε οποιαδήποτε συμμετοχή της Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. στο ΣΔΙΤ του Φράγματος του ποταμού Χαβρία.  (καταψήφισαν ΑΚΕ-ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ). 
  1. αποφασίσθηκε κατά πλειοψηφία :

 α) να σταλεί εξώδικο στη Διοίκηση για την προσπάθεια καταστρατήγησης των Σ.Σ.Ε., που επιχειρείται μέσω της  τροποποιήσεως  του Κανονισμού Εσωτερικού Ελέγχου,

β) παράσταση διαμαρτυρίας της ΟΜ.Ε. την Τρίτη 3.11.2020 και ώρα 10.00πμ, στα γραφεία της Διοίκησης στον Περισσό.  (τα α & β καταψήφισε η ΕΣΚ)

  1. Αποφασίσθηκε ομόφωνα, να σταλεί επιστολή της ΟΜ.Ε. στη Διοίκηση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την Ε.Σ.Σ.Ε. και (Δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία ΑΚΕ- ΔΑΚΕ –ΠΑΣΚΕ-ΕΣΚ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ