Απάντηση ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στον Πρόεδρο της ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 15.11.2018 

Προς Πρόεδρο ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

 κ. Σινιώρη Γιώργο

Ως εκπρόσωποι της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το πνεύμα της με υπ. Αριθ. πρωτ. 1215/09.11.2018 εισερχόμενης προς την ΟΜ.Ε ΕΥΔΑΠ επιστολής σας.

Προσπαθώντας  να την ερμηνεύσουμε προσεγγίζοντας την καλοπροαίρετα σας απαντούμε τα κάτωθι:

  • Τα πρακτικά της συνεδρίασης και η απομαγνητοφώνηση στις 30.10.2018 που έχουν καταγραφεί συνοπτικά είναι ήδη στη διάθεση σας ώστε να επισημοποιηθούν αφού ο πρώτος εκ των υπογεγραμμένων είσθε εσείς ως Πρόεδρος της ΟΜ.Ε ΕΥΔΑΠ και σύμφωνα με το καταστατικό αρθ. 25 4 συνυπογράφετε με τον Γεν. Γραμματέα όλα τα έγγραφα της ΟΜ.Ε..
  • Η συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά την αποχώρηση σας συνεχίστηκε καθώς δεν κηρύξατε τη λήξη της συνεδρίασης και διατηρούνταν  σε απαρτία όπως ορίζει το καταστατικό στο αρθ. 22 § 5 αφού ήταν παρόντα τα τρία πέμπτα (3/5) των μελών  του, μεταξύ των οποίων ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας ή οι αναπληρωτές του.  Επίσης σύμφωνα με το αρθ. 26 § 1 και § 3 ο Α Αντιπρόεδρος βοηθεί τον Πρόεδρο, όταν του ζητεί και τον αναπληρώνει όταν εμποδίζεται ή απουσιάζει και ο Β Αντιπρόεδρος βοηθεί τον Πρόεδρο και αναπληρώνει τον Α Αντιπρόεδρο όταν εμποδίζεται ή απουσιάζει, αντίστοιχα.

Συνεπώς όπως αντιλαμβάνεστε η συνεδρίαση συνεχίστηκε με κάθε νομιμότητα και οι  αποφάσεις που πάρθηκαν κατά τη συνέχιση της συζήτησης φέρουν κάθε νομιμοποίηση.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω σας καλούμε να προχωρήσετε στην εφαρμογή των παρακάτω αποφάσεων :

  1. Να αναζητηθούν από την Τράπεζα Πειραιώς τα σώματα των επιταγών που φέρεται να έχουν κοπεί εκ μέρους της ΟΜΕ.
  2. Να ζητηθούν από την Τράπεζα Πειραιώς τα νομιμοποιητικά έγγραφα με βάση τα οποία άνοιξε ο 2ος λογαριασμός της ΟΜΕ.
  3. Να ζητηθεί από των Ορκωτό Λογιστή να μας δοθεί το σύνολο των οδοιπορικών που χορηγήθηκαν για κάθε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ανά έτος.

Παρακαλείσθε για τις δικές σας ενέργειες,  όπως ορίζεται από το καταστατικό και το νόμο 1264/82. 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

  • Ηλίας Κορλός
  • Γιώργος Ραντίτσας
  • Άγγελος Αλεξανδρόπουλος
  • Μάριος Ματαράγκας

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here