Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Η ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ για την επέτειο του Πολυτεχνείου

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π.

15 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ 

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου στις 17ης Νοέμβρη του 1973 ήταν το επιστέγασμα του αγώνα λαού και νεολαίας ενάντια στην εξουσία της χούντας.

Σήμερα οι αγώνες και τα διδάγματα αυτά παραμένουν επίκαιρα, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία, τις νέες πολιτικές που διαμορφώνονται και αφορούν την λιτότητα, την υπερφορολόγηση, την καταστρατήγηση δικαιωμάτων, τον φασισμό και το ναζισμό, τα πολεμικά σχέδια. Όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πρέπει ενωτικά και μαζικά να αντισταθούμε στα βάρβαρα μέτρα στις συνεχείς περικοπές μισθών, συντάξεων, στην απαξίωση Δημοκρατικών θεσμών και ανθρώπινης υπόστασης. Το μέλλον ανήκει στους νέους μας, πρέπει να το διεκδικήσουμε.

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ καλεί τα Σωματεία Μέλη της, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του Λεκανοπεδίου να δώσουν δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις μνήμης του Πολυτεχνείου και στην πορεία διαμαρτυρίας προς την Αμερικανική Πρεσβεία, στην Αθήνα, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π. 

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

Σινιώρης Γιώργος

Κορλός Ηλίας

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ