Επιστολές Διευθύντριας Εσωτερικού Ελέγχου προς το Δ.Σ. της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

Από: ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ
Προς: ΚΟΡΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ 5.11
Αποστολή: 5/11/2020 

Κύριοι,

Σε συνέχεια του σημερινού εκδοθέντος Δελτίου Τύπου της ΟΜΕ, με το οποίο με χαρακτηρίζεται προσωπικά, και ως εργαζόμενη  και μέλος της ΟΜΕ και του Συλλόγου Επιστημονικού Προσωπικού, σας θέτω τα εξής ερωτήματα  προς απάντηση :

Με ποια κριτήρια με χαρακτηρίζετε δημόσια και μάλιστα χωρίς να έχετε έρθει σε επικοινωνία μαζί μου για τις απαραίτητες διευκρινίσεις;

Πώς υπερασπίζεστε, ως οφείλετε, τα δικαιώματά μου ως εργαζόμενη και μέλος της ΟΜΕ;

Η προσωπική στοχοποίηση που υφίσταμαι με ψεύδη, συστηματικά και κλιμακούμενα από συλλόγους και παρατάξεις το τελευταίο διάστημα, πώς εξυπηρετεί τα δικαιώματα του συνόλου των εργαζομένων;

Γιατί καταφέρεστε προσωπικά εναντίον μου αγνοώντας την εμπλοκή και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων και τις αποφάσεις της Διοίκησης;

Γνωρίζετε ότι από τους 4 ελεγκτές για τους οποίους εισηγήθηκα την μετακίνηση και όχι να τεθούν στην διάθεση του προσωπικού, οι 3 δεν ήθελαν να συνεχίσουν να εργάζονται ως ελεγκτές και είχαν αιτηθεί να μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες;

Γνωρίζετε ότι οι 2 εξ αυτών κατά παράβαση του Κανονισμού, δεν έχουν συμπληρώσει τις δηλώσεις περί μη ύπαρξης σύγκρουσης συμφερόντων και τήρησης του Κώδικα Δεοντολογιας;

Εν αναμονή των απαντήσεών σας και της αποκατάστασης της αλήθειας.

Με εκτίμηση

Μαρίνα Λιακοπούλου


Από: ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝ
Πρός: ΚΟΡΛΟΣ ΗΛΙΑΣ,  ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
Θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΜΕ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
Εστάλη: 6/1//2020

Κύριοι,

Σε συνέχεια του από 5/11  email μου προς εσάς και αφού ενημερώθηκα από τη Διοίκηση της εταιρείας ότι δεν ισχύουν τα αναγραφόμενά σας στο Δελτίο Τύπου της 5ης 11ου, όσον αφορά στα σημεία 2 και 4, σας καλώ να αποκαταστήσετε την αλήθεια και ειδικά όσον αφορά στους ψευδείς  χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό μου – (“η Διοίκηση παραδέχτηκε την απαράδεκτη μεταχείριση από τη  Δ/ντρια Εσωτερικού Ελέγχου”) αφού ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο- , που θίγουν την προσωπικότητά μου, την επαγγελματική μου εικόνα και διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του εσωτερικού ελέγχου και της εταιρείας.

Με εκτίμηση

Μαρίνα Λιακοπούλου

(Υ.Γ. Παρακαλώ όπως ενημερωθούν και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ για τις αποσταλθείσες προς εσάς επιστολές μου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παρατείνεται (εκ νέου) η θητεία των διοικητικών οργάνων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων!

Με το άρθρο 72 του ν. 4756/2020 (ΦΕΚ Α 235/26-11-2020) παρατείνεται η θητεία των διοικητικών οργάνων των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων εργαζομένων, εργοδοτών και συνταξιούχων, μέχρι την 30ή Ιουνίου 2021.

Σύλλογος Μηχανικών: Διαμαρτυρία προς το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ για το νέο Οργανόγραμμα

Με την βεβαιότητα ότι, το συγκεκριμένο οργανόγραμμα θα δυσχεράνει δραματικά την ήδη επιβαρυμένη λειτουργία της Εταιρείας, ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, να μην υποπέσει στο σφάλμα να εισάγει βεβιασμένα ως θέμα στο Δ.Σ. την ψήφισή του και να το θέσει πρώτα σε συζήτηση με τον Σύλλογο Μηχανικών και όποιους άλλους νομίζουν, προκειμένου, έστω και την τελευταία στιγμή, να αποφευχθούν προβλήματα νομιμότητας και κανονιστικής συμμόρφωσης.

ΕΣΚ: “Η ΕΥΔΑΠ εν μέσω πανδημίας απειλεί μικροεπαγγελματία με κατάσχεση για χρέη από σπίτι που καταστράφηκε στο σεισμό του 1999!

Το ποσό των 610,82 ευρώ ζητά με εξώδικο η ΕΥΔΑΠ από μικροεπαγγελματία στο Μενίδι, για κατανάλωση νερού σε σπίτι το οποίο καταστράφηκε το Σεπτέμβρη του 1999 από το σεισμό των 5,9 Ρίχτερ και από τότε δεν κατοικείται!

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: 24ωρη Απεργία  – Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ στις 26 ΝΟΕΜΒΡΗ, δεν εργαζόμαστε με φυσική παρουσία και  τηλεργασία, δηλώνουμε απεργοί και ορθώνουμε τείχος αντίστασης ενάντια στην ανάλγητη και αντεργατική κυβερνητική πολιτική, που εκμεταλλεύεται την πανδημία και φορτώνει τα βάρη στον κόσμο της μισθωτής εργασίας.  

Σωματείο Αποχέτευσης: Συμμετέχουμε στην απεργία της 26 Νοεμβρίου

Το Σωματείο μας αποφάσισε ομόφωνα, να συμμετάσχει στην απεργία που έχει κηρύξει η ΟΜ.Ε ΕΥΔΑΠ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας για την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 αντιδρώντας στη πρόθεση της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη που επιμένει να καταθέσει νομοσχέδιο για την κατάργηση του 8ώρου, την αποδυνάμωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας , που ''φακελώνει'' τα συνδικάτα και προσπαθεί να  τα χειραγωγήσει, με διάφορες μεθόδους. 

Νομοσχέδιο Βρούτση: Καταργούνται το 8ωρο και οι υπερωρίες – Το ευρωπαϊκό κεκτημένο & η 135 διεθνή σύμβασης εργασίας! 

γράφει ο Κώστας Νικολάου, Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΚΕ.Π.Ε.Α./ΓΣΕΕ • Κρίσιμα ερωτηματικά θέτει ο υπουργός εργασίας κ. Ι. Βρούτσης με το εσπευσμένο νομοσχέδιο (μεσούσης πανδημίας) για τη «Διευθέτηση του Χρόνου Εργασίας».

Σύλλογος Προσωπικού: Στις 26/11 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ – Πρέπει ΤΩΡΑ να δοθεί απάντηση στην κυβέρνηση

Επειδή όμως πρέπει τώρα και όχι «αργότερα» να δοθεί απάντηση στην κυβέρνηση που αξιοποιεί την πανδημία και τις περιοριστικές συνθήκες για να περάσει βάρβαρα αντεργατικά μέτρα και να εντείνει την καταστολή, το Σωματείο μας πήρε απόφαση συμμετοχής στην μεγάλη πανεργατική απεργία που ήδη έχει αποφασίσει το ΕΚΑ και δεκάδες δευτεροβάθμια συνδικάτα αλλά στη συνέχεια της απόφασής μας και η ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ. 

Σύλλογος Επιστημονικού Προσωπικού: H Διοίκηση να εξασφαλίσει τον απαραίτητο και αναγκαίο εξοπλισμό για την τηλεργασία

Καλούμε τη Διοίκηση να εξασφαλίσει άμεσα σε όλους τους εργαζόμενους που βρίσκονται στο καθεστώς της τηλεργασίας, όλο τον απαραίτητο και αναγκαίο εξοπλισμό (laptop ,ακουστικά, τηλέφωνα) και τις απαραίτητες προσβάσεις σε εταιρικές εφαρμογές, ώστε να διευκολύνει τις συνθήκες εργασίας τους.

Mείωση των δαπανών για την Υγεία, προβλέπει ο νέος προϋπολογισμός

Ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει μείωση των κονδυλίων κατά τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ, την ώρα που αυξάνονται οι δαπάνες για την άμυνα κατά 30%, στα 5,5 δισ. ευρώ ● Δραστικό ψαλίδι και στις δαπάνες για την απασχόληση.

ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Πρόσκληση στη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ για διάλογο για τη νέα ΣΣΕ

Αίτηση - Πρόσκληση προς τη Διοίκηση της ΕΥΔΑΠ για συνάντηση και έναρξη διάλογου για την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here