Γ. Σαχίνης προς μέλη Δ.Σ. ΕΥΔΑΠ: Αναρμόδιο το Δ.Σ. να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της ΟΜΕ(!!!)

Δεν προκύπτει από τη νομοθεσία και το Καταστατικό αρμοδιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ να… παρεμβαίνει στα εσωτερικά της ΟΜΕ, εκτιμά ο Διευθύνων Σύμβουλος σε απάντησή του στις 11/3 προς τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ ύστερα από την επιστολή που κοινοποίησε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ Γ. Αλεξανδράκης.

Απαντώντας στο αίτημα του Γ. Αλεξανδράκη για την “γνωστοποίησης και προσκομιδή εγγράφων και συγκεκριμένα της κάθε τυχόν γνωμοδότησης που έχετε λάβει αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην ΟΜΕ – ΕΥΔΑΠ” ο κ. Σαχίνης απέστειλε στον εκπρόσωπο των εργαζομένων γνωμοδότηση του διευθυντή των νομικών Υπηρεσιών.


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ

Αγαπητά Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,

Σε συνέχεια της σημερινής (συνημμένης) επιστολής του κ. Αλεξανδράκη, σας γνωρίζω ότι δεν προκύπτει από τη νομοθεσία και το Καταστατικό αρμοδιότητα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ επί του συγκεκριμένου θέματος.

Αντίθετα, οποιαδήποτε τυχόν ενέργεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ, θα μπορούσε να θεωρηθεί παρέμβαση του εργοδότη στα εσωτερικά θέματα της Ομοσπονδίας, πέραν των θεμάτων καθημερινής και τακτικής λειτουργίας της Εταιρείας.

Για ενημέρωσή σας όμως, σας αποστέλλω τις επιστολές που έχω στείλει τόσο προς το προσωπικό της Εταιρίας όσο και προς τις δύο πλευρές, προσπαθώντας να γεφυρωθεί το μεταξύ τους χάσμα.

Με εκτίμηση,
Χ. Σαχίνης
Δ/νων Σύμβουλος


Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Κατεβάστε το αρχείο [1.19 MB]

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here