Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ: Ανακοίνωση για ΣΣΕ και Μείωση αποθεμάτων νερού

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

   Αθήνα,1 Ιουλίου 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σ.Σ.Ε. 2024

Μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με την Διοίκηση και την υπογραφή της Σ.Σ.Ε. ενημερώσαμε με ανακοινώσεις τους συναδέλφους μας για τις σημαντικές αυξήσεις που εξασφαλίσαμε κάθε χρόνο και για τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς και την οριστική θετική επίλυση της αναγνώρισης προϋπηρεσίας των νέων συναδέλφων μας. Σήμερα, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι έχουν λάβει τους φακέλους μισθοδοσίας τους, αποτυπώνεται ποιοι μιλούσαν την γλώσσα  της αλήθειας και ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προβλήματα των συναδέλφων μας και ποιοι προσπαθούσαν να δηλητηριάσουν και να απαξιώσουν συστηματικά για μικροπαραταξιακό όφελος κάθε καλή και σοβαρή προσπάθεια.

Οι μόνιμοι  «λαϊκιστές», «μηδενιστές» και  «αρνητές» που δεν ψήφισαν την Σ.Σ.Ε. (αν και είδαν «φουσκωμένους» τους φακέλους μισθοδοσίας τους), προσπαθούσαν ανεπιτυχώς να πείσουν τους εργαζόμενους ότι η Σ.Σ.Ε. θα έχει μηδενικές αυξήσεις και θα «πουλήσουμε» τους νέους συναδέλφους! Έφθασαν δε και στο σημείο να αμφισβητήσουν την Σ.Σ.Ε. που δημοσιεύσαμε γιατί δεν φαίνονταν οι υπογραφές! Προφανώς δεν πίστευαν τα μάτια τους τους θετικούς όρους της Σ.Σ.Ε.

Παρόλο που είναι η καλύτερη Σύμβαση που έχει υπογραφεί μέχρι σήμερα σε σχέση με όλους τους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις της Χώρας ( ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ κ.ά.), σίγουρα δεν λύνονται όλα τα προβλήματα των εργαζομένων,  παρέχεται όμως μια σημαντική οικονομική ανακούφιση στους συναδέλφους μας.

Με την εμπιστοσύνη και την δύναμη που μας δίνετε, θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και υπεύθυνα για περισσότερες διεκδικήσεις στο μέλλον προς όφελος όλων των συναδέλφων μας.

ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΝΕΡΟΥ

Λόγω της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής που όλοι βιώνουμε, εκφράζουμε την μεγάλη ανησυχία μας για την παρατεταμένη ανομβρία που παρατηρούμε στην χώρα μας και ειδικότερα για τις ποσότητες νερού στους ταμιευτήρες της Ε.ΥΔ.Α.Π. που υδρεύεται το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα αποθέματα νερού έχουν μειωθεί και παράλληλα έχει αυξηθεί σημαντικά η κατανάλωση. Καλούμε την Διοίκηση της Εταιρείας, άμεσα να προετοιμαστεί  και να εκπονήσει Στρατηγικό Σχέδιο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση πιθανού κινδύνου λειψυδρίας στην Αττική.

Η Ομοσπονδία και οι εργαζόμενοι στην Ε.ΥΔ.Α.Π. είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στην συνετή διαχείριση του νερού και θα συμβάλλουμε για  να περάσουμε το μήνυμα για το νερό προς την κοινωνία:

ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος ΚυρίτσηςΑθανάσιος Σκόνδρας

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ