Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΕΚΕΣ: “Ome-eydap.gr: Πλήρωναν δεκάδες χιλιάδες € και δεν υπήρχε site και δεν πληρώνουν 109€ για να υπάρχει”

ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΣΕΚΕΣ

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου • Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

ome-eydap.gr
Πλήρωναν δεκάδες χιλιάδες €υρώ και δεν υπήρχε site και δεν πληρώνουν 109€ για να υπάρχει

Όσοι/ες προσπαθήσατε τις τελευταίες μέρες να επισκεφτείτε το site της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ (https://ome-eydap.gr), θα διαπιστώσατε ο λογαριασμός έχει ανασταλεί και το site δεν υπάρχει στο διαδικτυακό αέρα.

Το site που ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η ενημέρωσή του ήταν αφιλοκερδής προσφορά συναδέλφου και η φιλοξενία του κόστισε μόλις 109€ είναι «εκτός αέρα» (ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ: Στον «αέρα» το ome-eydap.gr).

Η νέα «προσωρινή» (για πόσο πια;) διοίκηση της ΟΜΕ (στην οποία η πλειοψηφία είναι ίδια με αυτή που πλήρωνε δεκάδες χιλιάδες €υρώ για τη δημιουργία site χωρίς στην ουσία να υπάρχει “ζωντανό” site), δεν πλήρωσε την ετήσια συνδρομή των 109€, προκειμένου να ανανεωθεί η ύπαρξη του site.

Είναι η σημερινή πλειοψηφία στην ΟΜΕ και σε άλλους Συλλόγους των οποίων οι αντιπρόσωποι ψήφισαν στο συνέδριο της ΟΜΕ, το μακρινό πια 2017, την πλειοψηφία ΑΚΕ, ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, ΠΑΜΕ που υπέγραψε Συλλογική Σύμβαση με αυξήσεις 12-25 ευρώ για μια ολόκληρη τριετία, για τα δύο τρίτα του προσωπικού (τους νέους και χαμηλόμισθους εργαζόμενους). Τη στιγμή που, ακόμα και ο Μητσοτάκης, έχει ανακοινώσει για το 2022 αυξήσεις 7% στον κατώτατο μισθό.

Αυτοί ξαναζητούν την ψήφο σας με κάθε ευκαιρία. Τους παραδίδουμε στην κρίση σας.

ΥΓ: Το sekes-eydap.gr προσφέροντας σταθερά στην πλουραλιστική και πλήρη ενημέρωση των εργαζόμενων της ΕΥΔΑΠ για τα θέματα του δημόσιου νερού, της ΕΥΔΑΠ  και των εργατικών συμφερόντων διαθέτει όλο το υλικό που ήταν διαθέσιμο στο site  της ΟΜΕ στη διεύθυνση: https://sekes-eydap.gr/ome/

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΕΚΕΣ

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ