Aναδημοσίευση
Aναδημοσίευση
Ειδήσεις, ρεπορτάζ, άρθρα που έχουν δημοσιευτεί σε άλλα έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΑΚΕ ΕΥΔΑΠ: “Συμμαχικό παραλήρημα λίγο πριν το τέλος” 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 12 Οκτωβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Συμμαχία βλέποντας τον κατήφορο μπροστά της, συνεχίζει ακάθεκτη το παραλήρημα της. Το κόμμα τους διαλύεται με συνοπτικές διαδικασίες και βλέποντας το ίδιο να έρχεται και για αυτούς, έχουν χάσει την ψυχραιμία και τη λογική τους.

Προσπαθούν μάταια να συντηρήσουν την σκανδαλολογία μπας και καταφέρουν να κρατηθούν από τα κλαδιά και τα κάγκελα.

Να τους θυμίσουμε ότι ήδη έχουν βγει όχι μια, αλλά δυο δικαστικές αποφάσεις που απορρίπτουν όλες τις κατηγορίες και τη λάσπη που χρησιμοποιούσαν για να οικειοποιηθούν την ΟΜΕ, χωρίς καν να περιμένουν την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης. Η υπ´ αριθμόν 238/03.06.2020. Και η υπ´αριθμόν 1083/19.06.2020.

Γιατί τις αποκρύπτουν εδώ και 4 μήνες και δεν μιλάνε για αυτές; Μα φυσικά γιατί δεν τους συμφέρουν. Και ως γνήσιοι «δημοκράτες», ότι δεν τους συμφέρει, κάνουν ότι δεν υπάρχει. Μιλάνε μόνο όταν έχουν να πουν ψέματα και όταν έρχεται η ώρα της αλήθειας κρύβονται στην τρύπα τους και συνεχίζουν τη φθηνή τους προπαγάνδα. 

Βλέπουν βέβαια την έξοδο να έρχεται, οπότε κατανοούμε το άγχος και τον πανικό τους. Μάλλον γιατί σε αντίθεση με τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, που πηδάνε ένας ένας από τα παράθυρα, αυτοί δεν είναι ικανοί να κάνουν ούτε αυτό.

Επικαλούνται γεγονότα και ανθρώπους των οποίων την αξιοπιστία όλοι γνωρίζουμε και οι οποίοι κρύβονται από τη Δικαιοσύνη, είναι υπόδικοι και δικάζονται ερήμην. Αυτές είναι οι «συμμαχίες» της Συμμαχίας. Να τους χαίρεστε!

Μέσα στην απελπισία τους δε, χρησιμοποιούν τις ανώνυμες καταγγελίες στο ΣΔΟΕ, με την ελπίδα να βρεθεί κάτι από το πουθενά, για να το πουλήσουν και αυτό μετά, όπως έχουν μάθει να πουλάνε τους πάντες και τα πάντα.

Όπως φυσικά πούλησαν και όλους τους συναδέλφους με τη ΣΣΕ, που υπέγραψαν τις μειώσεις για να βγουν μετά να μας πουν ότι διεκδικούν και αγωνίζονται για το καλύτερο. Οι βασιλιάδες της κωλοτούμπας και του συμφέροντος, που μόλις στριμωχτούν απλώς ρίχνουν λάσπη. 

Αναρωτιόμαστε πως χαρακτηρίζεται αυτή η πρακτική, αλλά μας έλυσε την απορία ο πρώην Υπουργός τους που παραδέχτηκε δημόσια τις σταλινικές πρακτικές του κόμματος τους. Όπως και το γεγονός ότι τόσα χρόνια είχαν αγαστή συνεργασία και διευκόλυναν με τις πράξεις τους, τη Χρυσή Αυγή για να κερδίσουν ψήφους, αλλά ξαφνικά τώρα χαίρονται για την καταδίκη και τη νίκη της δημοκρατίας, που δεν ξέρουν ούτε τι σημαίνει. Κανείς δεν τους παίρνει πλέον στα σοβαρά, ούτε αυτούς ούτε και το κόμμα τους. 

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΚΕ

ΥΓ: Τους προτρέπουμε να μη μιλάνε πολύ γιατί μόλις παραιτηθεί και ο κ. Σπίρτζης και αρχίσει να λαλάει σαν τον κ. Κοντονή, θα φανεί όλη η αλήθεια για το ποιος προσπάθησε να χρεοκοπήσει και ξεπούλησε την ΕΥΔΑΠ για 99 χρόνια.

 

 

ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here