ΑΚΕ: “Είναι πλέον προβλέψιμοι”

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ
ΑΓΩΝΑΣ – ΔΡΑΣΗ – ΕΝΟΤΗΤΑ

Αθήνα 15-4-2020

Είναι πλέον προβλέψιμοι

Κάθε φορά που οι κύριοι που «κατέλαβαν» τη διοίκηση της Ομοσπονδίας βρίσκονται σε δύσκολη θέση, ξεκινούν την ίδια γνωστή χυδαιότητα και λασπολογία.

Με το «έτσι θέλω» και χωρίς κανένα δικαίωμα επιχείρησαν να βάλουν χέρι στα χρήματα των εργαζομένων, μόνο και μόνο για φανούν αρεστοί και συνεργάσιμοι στη διοίκηση – αλλά ως προς αυτό «παλιά μου τέχνη κόσκινο». Την ίδια στιγμή έχουν καταντήσει την Ομοσπονδία κομματικό και παραταξιακό τους φέουδο και το μόνο για το οποίο είναι χρήσιμη, είναι να τους προσφέρει καρέκλες, χωρίς να κάνουν το παραμικρό έργο.

Το πυροτέχνημα της παρακράτησης των 5 ευρώ , εξ αρχής βρήκε τους εργαζόμενους αντίθετους, διότι όλοι αντιλήφθηκαν τους λόγους για τους οποίους εκτοξεύθηκε. Μπροστά σε αυτό το πραγματικό κύμα των αντιδράσεων θυμήθηκαν πάλι το γνωστό παραμύθι τους.

Δεν έχουν – λένε- χρήματα να δώσουν από το ταμείο της Ομοσπονδίας εξ αιτίας της κακής διαχείρισης συγκεκριμένων προσώπων στο παρελθόν που είχαν και την ευθύνη της Διοίκησης αναφερόμενοι στην παράταξή μας, η οποία εγγράφως κατήγγειλε τις ενέργειές τους.

Εκτός από ανίκανοι αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά ότι είναι ψεύτες και συκοφάντες. Αναφέρουν ψευδή χρηματικά ποσά και χρονικά διαστήματα τα οποία ισχυρίζονται ότι μόνη η παράταξή μας διαχειρίστηκε και παρέδωσε.

Τους ρωτάμε λοιπόν:

Σε ποια 3ετία αναφέρονται;
Ο Ηλίας Κορλός ποια θέση είχε στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 2017 ως τον Φεβρουάριο του 2019; Μήπως ήταν Γενικός Γραμματέας της ΟΜΕ εκπροσωπώντας την παράταξη της Συμμαχίας;
Ο Δημήτρης Κυρίτσης ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ και Αν. Ταμίας και σε ποια παράταξη ανήκε την 3ετία από το 2014 έως και το 2017; Μήπως της «ΔΑΚΕ»; Γνωρίζει ποια άλλα μέλη της παράταξής του είχαν τότε σημαντικές θέσεις στο Προεδρείο;
Αυτοί που καταγγέλλουν την οικονομική διαχείριση της ΟΜΕ, είναι οι ίδιοι που τα προηγούμενα χρόνια ενέκριναν με την ψήφο τους την οικονομική διαχείριση και τις σχετικές με αυτήν οικονομικές δαπάνες.

Εμείς ως παράταξη επί ενάμιση και πλέον χρόνο επιδεικνύουμε τη μέγιστη υπομονή και νηφαλιότητα, παρόλο που αυτό το διάστημα δεχόμαστε επανειλημμένες συκοφαντικές επιθέσεις που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψή μας. Μείναμε όρθιοι χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση των εργαζομένων και συναδέλφων μας, οι οποίοι όχι μόνον δεν παρασύρθηκαν, αλλά και απέδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στην παράταξή μας, σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, με τελευταίο παράδειγμα τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στον μεγαλύτερο σύλλογο της ΕΥΔΑΠ, τον Σύλλογο Προσωπικού.

Πλησιάζει βέβαια ο καιρός ώστε να λήξει και επισήμως η εποχή των «σκιών» την οποία επέβαλαν κάποιοι στο συνδικαλιστικό κίνημα της Ε.ΥΔ.Α.Π. και να λάμψει σε όλο της το μεγαλείο η αλήθεια. Το βέβαιο είναι ότι τις θέσεις της Ομοσπονδίας στις οποίες τώρα κάθονται θα αντικαταστήσουν οι θέσεις των κατηγορουμένων. Τους το είχαμε πει και τους το υπενθυμίζουμε : «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

Θέλουμε από καρδιάς αφού πρώτα ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους συναδέλφους μας για την συνεισφορά τους με την άψογη και υπεύθυνη στάση τους στην εύρυθμη λειτουργία της Εταιρείας μας μέσα σε αυτές τις τόσο αντίξοες και πρωτοφανείς συνθήκες που ζούμε δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, να ευχηθούμε σε όλες και όλους καλό Πάσχα με Υγεία πάνω από όλα, Δύναμη και Αισιοδοξία για το Μέλλον!!!

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΚΕ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ

ΥΓ.: Αλήθεια, εφόσον όλη η δραστηριότητά σας ως Πλειοψηφία της ΟΜΕ περιορίστηκε μόνο στο οικονομικό σκέλος (λες και δεν υπάρχουν άλλες πρωτοβουλίες για βοήθεια που μπορούσε να αναλάβει η Ομοσπονδία), προτίθεσθε επιτέλους να παραιτηθείτε από τα «οδοιπορικά» που λαμβάνετε μηνιαίως όπως σας έχουμε προτείνει ως παράταξη επίσημα με επιστολή μας, για να συνδράμετε κι εσείς στη δύσκολη όπως λέτε οικονομική κατάσταση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας αλλά και της Ομοσπονδίας; Περιμένουμε με αγωνία την απάντησή σας

ΣΧΟΛΙΑ

Δώστε το σχόλιό σας
Please enter your name here