Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

M. Αγγελάκης: “Ρίχνουν λάσπη και στους εργαζόμενους”

Μανώλης Αγγελάκης
 Εκπρόσωπος των Εργαζομένων στο Δ.Σ.  ΕΥΔΑΠ

Αθήνα 17 Μαρτίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ρίχνουν λάσπη και στους εργαζόμενους 

Συνειδητά παραμένω σιωπηλός εδώ και όσο καιρό λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα στην ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, διότι πάγια πεποίθηση μου είναι να μη συμμετέχω σε φαιδρότητες και σε τακτικές διχασμού των συναδέλφων, που κάποιοι επιδιώκουν.

Όμως δεν μπορώ να δεχτώ τις άδικες και χυδαίες επιθέσεις εναντίον στελεχών και εργαζομένων της Εταιρείας. Μέσα στον πανικό τους οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες» της Συμμαχίας και του ΣΥΡΙΖΑ, συμπεριλαμβανομένου και του εκπροσώπου τους στο Δ.Σ., προέβησαν σε μια εντελώς αναίτια επίθεση στο Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών.

Είναι οι ίδιοι βέβαια που ενώ καταγγέλουν παρεμβάσεις της Διοίκησης στο συνδικαλιστικό κίνημα, φτάνουν στο σημείο να ζητούν την ίδια στιγμή, με επιστολή τους, να παρέμβει το ΔΣ και οι μέτοχοι για να τους λύσουν το συνδικαλιστικό πρόβλημα που μόνοι τους δημιούργησαν.

Είναι ανεπίτρεπτο και καταδικάζω τις επιθέσεις σε συναδέλφους που έχουν αποδείξει διαχρονικά την αξία τους και την επιστημονική τους επάρκεια, μέσα από το έργο και την προσφορά τους στην εταιρεία. Δεν είναι δυνατόν να θυσιάζονται οι αξίες και η αξιοπρέπεια των εργαζομένων στο βωμό των προσωπικών συμφερόντων και της φτηνής προπαγάνδας της Συμμαχίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ