Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου, 2023
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε! Δεν διεκδικούν για τους εργαζόμενους αλλά για την πάρτη τους!”

Αθήνα, 27 Ιουλίου 2023

Δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε!
Δεν διεκδικούν για τους εργαζόμενους αλλά για την πάρτη τους!

Συναδέλφισσες-οι,

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση μας που ανέδειξε για μια ακόμη φορά το ρόλο και την λειτουργία της διοίκησης της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ που απαρτίζουν οι συνδικαλιστικές παρατάξεις ΕΑΚΕ – ΠΑΣΚΕ – ΕΣΚ έρχεται η ανακοίνωση τοποθετήσεων της διοίκησης για επιβεβαίωση των όλων όσων ήδη γνωρίζαμε.

Φαίνεται πως οι κρυφές συναντήσεις της, με τη διοίκηση έφεραν τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα για τους εκλεκτούς της! Δυστυχώς όμως για τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ η δραστηριότητα της παρέας της ΟΜΕ ευλογεί μόνο τα γένια της και εξαντλείται σε προσωπικές εξυπηρετήσεις αφήνοντας στην άκρη τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων. Αυτή η φορά μάλιστα οι τοποθετήσεις ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο προκλητικότητας και δεν τηρήθηκαν ελάχιστα τα προσχήματα. Βλέπουμε λοιπόν μέλος της διοίκησης της OME να τοποθετείται σε διευθυντική θέση, και βλέπουμε επίσης καθαιρέσεις πετυχημένων διευθυντών και προϊσταμένων που στηρίξαν τη διοίκηση περιόδους με προβλήματα πχ covid, πυρκαγιές παρότι αρίστευσαν στις αξιολογήσεις.

Έχει καταντήσει πρακτική της διοίκησης να τοποθετούνται σε θέσεις ευθύνης άνθρωποί που έχουν αποτύχει στις αξιολογήσεις, που ενδέχεται να ενέχουν θέματα σύγκρουσης συμφερόντων ενώ ικανά στελέχη να παραμένουν παραγκωνισμένα διότι δεν ψηφίζουν ΝΔ ή δεν ανήκουν στο κύκλο της διαπαραταξιακής παρέας της ΟΜΕ.

Εφαρμογή απόφασης του ΣτΕ για την επιστροφή των μετοχών στο Ελληνικό Δημόσιο

Αποτελεί πρωτίστως πρόκληση και θέτει προβληματισμό για το ήθος της, η στάση της διαπαραταξιακής παρέας της ΟΜΕ να πανηγυρίζει για την επιστροφή των μετοχών από την ΕΕΣΥΠ στο ελληνικό δημόσιο, αγώνα στον οποίο αντιτάχθηκε κατά τη συζήτηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΕ για την προσφυγή στην επιτροπή κανονιστικής συμμόρφωσης του ΣτΕ.

Προς απόδειξη τούτου τους καλούμε να δημοσιεύσουν τα πρακτικά της ψηφοφορίας !

Για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή

Υ.Γ. Είναι ορθολογικό άραγε, όπως ανέδειξε και η αντίδραση εργατοτεχνιτών, όταν τα συνεργεία του Δικτύου Ύδρευσης είναι υποστελεχωμένα με εντολή του Γενικού Διευθυντή Ύδρευσης να μετακινούνται σε γραφεία αξιόμαχοι εργατοτεχνίτες? Ο Αναπληρωτής Διευθύνων κ. Τόσιος είναι σύμφωνος με αυτόν τον τρόπο διαχείρισης του προσωπικού ;

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ