Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:

ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ: Ανακοίνωση για Γενικό Διευθυντή εκτός ΕΥΔΑΠ και Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ε.ΥΔ.Α.Π. – ΟΜΕ  ΕΥΔΑΠ

8 Ιουλίου 2024

ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΔΑΠ

Καταγγέλλουμε την ξαφνική πρόθεση της Διοίκησης όπως αποτυπώθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. της Εταιρείας, να στελεχώσει από την ευρύτερη αγορά εργασίας τη θέση Γενικού Διευθυντή Οικονομικών και Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Εταιρείας, με αιτιολόγηση – δικαιολογία – τη Στρατηγική, τον Μετασχηματισμό και τις Επιχειρησιακές ανάγκες της Ε.ΥΔ.Α.Π.

Πρόκειται για μια επικίνδυνη απόφαση – αν υλοποιηθεί – αφού θα ανοίξει η «κερκόπορτα» για την είσοδο και κάλυψη ανώτερων και ανώτατων θέσεων από στελέχη της αγοράς εκτός Ε.ΥΔ.Α.Π.

Δεν θα επιτρέψουμε στη Διοίκηση την απαξίωση αξιόλογων συναδέλφων μας που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Εταιρείας με την εμπειρία και την πολυετή θητεία και συμβολή τους. Ήδη, έχουμε ζητήσει συνάντηση με τη Διοίκηση και ενημερώσαμε τα μέλη της Εκτελεστικής της ΟΜ.Ε.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανακοίνωσή μας, απευθυνθήκαμε και πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας για το θέμα εφαρμογής της ψηφιακής κάρτας στην Ε.ΥΔ.Α.Π. Στη συνάντησή καταθέσαμε και αναλύσαμε τους λόγους που πρέπει να εξαιρεθεί η Εταιρεία από το Νόμο για την εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας. Οι δικαιολογημένες εξαιρέσεις λόγω αντικειμένου πολλών συναδέλφων μας (είναι δίκαιο να εξαιρεθούν και οι Διοικητικοί), η ισότιμη αντιμετώπιση με την Ε.Υ.Α.Θ. που εξαρχής δεν συμπεριλήφθηκε στο Νόμο, η φύση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας, καθώς και ότι ποτέ δεν είχαμε το φαινόμενο απλήρωτων υπερωριών , είναι μερικοί από τους λόγους που θέσαμε για την εξαίρεσή μας. Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει τις αντιρρήσεις μας με τα υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου και αναμένουμε τις επόμενες μέρες την τελική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜ.Ε. – Ε.ΥΔ.Α.Π.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος ΚυρίτσηςΑθανάσιος Σκόνδρας

 

Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ