ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΕΤΤΙΚΕΤΕΣ
Μηνιαίο Αρχείο: Μάιος, 2025
ΣΥΜΜΑΧΙΑ: “Η φωνή της αλήθειας δεν απολύεται – Ο Κώστας Γενιδούνιας δεν είναι μόνος”
ΣΕΚΕΣ: “Κορυφαία πολιτική πράξη φίμωσης, η παράνομη απόλυσή του Κώστα Γενιδούνια”
ΚΚΕ: Eρώτηση στη Βουλή για να ακυρωθεί άμεσα η απόλυση του συνδικαλιστή Κώστα Γενηδούνια
Σωματείο Αποχέτευσης: “Η απόλυση Γενιδούνια είναι μήνυμα εκφοβισμού – Δεν θα περάσει”
ΟΜ.Ε. ΕΥΔΑΠ: Δελτίο τύπου για κάρτα καυσίμων, κατάργηση μείωσης ανθυγιεινών επιδομάτων, δικαστική διεκδίκηση 30 – 32 χρόνια και επαναφορά δώρων
«Έχουμε νερό για 2,5 χρόνια» – Σοκάρουν οι δορυφορικές φωτογραφίες από τον Μόρνο
Για “Το Παιχνίδι της Σφαγής” από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού μας Κέντρου
Φεστιβάλ για το νερό & τα κοινά αγαθά! – 23 & 24 Μαΐου 2025 – Πεδίο του Άρεως (Πλατεία Πρωτομαγιάς)
Σε αυτή την κατεύθυνση διοργανώνουμε το πρώτο «Φεστιβάλ για το Νερό και τα Κοινά Αγαθά» στο Πεδίο του Άρεως (Πλατεία Πρωτομαγιάς) στις 23 και 24 Μαΐου με τη συμμετοχή όλων των συλλογικοτήτων που συμμερίζονται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας.
Στόχος του φεστιβάλ, μέσα από εκδηλώσεις και ανοιχτές συζητήσεις, είναι ο προγραμματισμός της από κοινού αντίστασης των κινημάτων σε όλες τις προσπάθειες για την ιδιωτικοποίηση του νερού και την διεκδίκηση για μια διαχείριση των υδάτινων πόρων με στόχο την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και την προστασία του περιβάλλοντος.
Επιθυμούμε επίσης να δοθεί η ευκαιρία ώστε τα κινήματα για το περιβάλλον και τα κοινωνικά δικαιώματα να προβάλουν και να συνομιλήσουν για τα αιτήματα και τους αγώνες τους.